ادبیات پرخاشگرانه و غیرقابل قبول علی مطهری در نطقها و سخنرانیهای خود در مجلس تمامی ندارد چنانکه پس از توهین به برخی نمایندگان همچون کوچکزاده از تریبون اصلی مجلس هشتم، مطهری این بار پا را فراتر گذاشته و با حمله مجدد به سپاه پاسداران و ضمن بازگو کردن اتهامات جبهه مشارکت و مهدی کروبی نسبت به این نهاد مقدس، از آزادی تحریک جنسی توسط رئیس جمهور و لزوم تلاش وی برای تاسیس کاباره و کلوپ سخن گفت!
به گزارش رجانیوز، علی مطهری که به دلیل حمله مستمر به جریان انقلابی در ایام فتنه، با رویگردانی گسترده بدنه این جریان و افت شدید رای در انتخابات اخیر مواجه شده و با همت صدای امریکا و تدارک جنبش تک رای از سوی این شبکه موفق شد در مرحله دوم انتخابات به مجلس راه پیدا کند، در نطق پیش از دستور خود باز هم به جریان انقلابی حمله کرده و ضمن حمله مجدد به سپاه پاسداران این نهاد را به دخالت در انتخابات اخیر مجلس متهم کرد. در عین حال مطهری که پیش از این به ناحق مدعی شده بود مجلس به شعبهای از بیت رهبری مبدل شده است، در سخنانی جالب توجه گفت: مجلس را سپر ولی فقیه کند نه ولی فقیه را سپر مجلس!
نطق سیاسی ـ جنسی این نماینده که پس از یک دوره نسبتا طولانی سکوت رسانهای وی و در شرایطی انجام شد که نه تنها علی لاریجانی که حتی محمدرضا باهنر نیز حاضر به اداره جلسه در زمان سخنرانی وی نشدند تا مطهری بدون حضور این دو چهره سخنان خود را مطرح کند. مطهری پیش از این و به دلیل نگرانی از عدم انتخاب مجدد در مرحله دوم انتخابات مجلس نهم، برای مدتها سکوت رسانهای اختیار کرده و حتی برای به دست آوردن دل جریان انقلابی با سفر به قم تلاش کرد از مراجع تقلید برای خود تاییدیه بگیرد.
علی مطهری که سابقه بکار بردن ادبیات نامتناسب با نهاد قانونگزار جمهوری اسلامی را در کارنامه خود دارد، با ادعای این که رئیس جمهور تحریک جنسی را در جامعه آزاد کرده است ، مدعی شد: وضعیت پوشش فعلی موجب ایجاد عقده های روانی در جامعه شده ولذا احمدی نژاد باید به فکر تاسیس کاباره و کلوپ های شبانه باشد!
به گزارش فارس، علی مطهری پیش از ظهر یکشنبه طی نطقی با ادعای به اینکه در اثر تشویق و ترغیبهای پیدا و پنهان آقای رئیس جمهور بدحجابی و بیحجابی اکنون به وضع اسفبار رسیده است، گفت: آقایان مشایی و احمدینژاد دقیقا پاسخگو باشند که در مسئله پوشش آیا روش اسلام را قبول دارند که میگوید هرگونه تحریک جنسی در سطح جامعه ممنوع است و اقتضائات جنسی مربوط کادر خانواده است یا روش غربی را که میگوید هرگونه تحریک جنسی در سطح جامعه آزاد است و برای آنکه عقدههای روانی پدید نیاید، اماکن ویژه ارضای غریزه جنسی هم برقرار است.
مطهری ادامه داد: ما نمیتوانیم روش بینابینی را عمل کنیم که نه اسلام است و نه غرب و به تعبیر دیگر هم اسلام است و هم غرب، آقایان مشایی و احمدینژاد که زیرکانه وضعیت پوشش اسلامی در جامعه را به اینجا رساندهاند که پوشش استاندارد شلوار و مانتوی آزاد تا زانو را تبدیل به وضعیت فعلی کردهاند، در واقع تحریک جنسی را آزاد کردهاند.
نماینده تهران با بیان اینکه این عمل موجب پدید آمدن عقدههای روانی در بین جوانان شده است، اضافه کرد: احمدینژاد و مشایی به فکر بخش دوم کار خود یعنی ارضای جوانان از طریق تأسیس کابارهها و کلوپهای شبانه نیز باشند، شاید آن زمان روحانیت و مردم متدین و حزبالهی که در دوره اصلاحات با یک صدم وضعیت کنونی کفنپوش به خیابانها ریختند، احساس مسئولیت کرده و اقدامی انجام دهند.
نماینده تهران همچنین اشاره به حضور حداکثری در انتخابات افزود: حضور مردم در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلام نشان از رشد اجتماعی و سیاسی مردم به برکت تمرین مردمسالاری در طول 33 سال گذشته را دارد و این بدان معناست که دیگر نمیتوان در پشت درهای بسته برای مردم تصمیم گرفت و فشار افکار عمومی اجازه این گستاخی را به دوستان نادان انقلاب نمیدهد.
وی مدعی دخالت سپاه پاسداران در بسیاری از حوزههای انتخابیه شد و آن را از نقاط ضعف انتخابات مجلس نهم دانست و ادعا کرد: دخالت سپاه پاسداران در بسیاری از حوزههای انتخابیه به منظور حمایت جدی از کاندیداهای مورد نظر این واقعیت را تأیید میکند. این در حالی است که مطهری پیش از این و در جریان رای اعتماد به رستم قاسمی برای وزارت نفت نیز در مخالفت با تصدی وزارت نفت توسط قاسمی، علت این مخالفت را عضویت وی در سپاه پاسداران عنوان کرده و هم صدا با جریان فتنه، سپاه را به تلاش برای تسلط بر کشور متهم کرده بود.
وی در ادامه به تبیین تز سیاسی این روزهای حامیان ریاست لاریجانی در مجلس پرداخت و با ادعای اینکه در مجلس نهم فراکسیون اصلاحطلبان نخواهیم داشت، اضافه کرد: در مجلس نهم فقط فراکسیون اصولگرایان خواهیم داشت که در زیرمجموعه آن را جمعیت ایثارگران که بیشترین نقش را در ایجاد تفرقه بین اصولگرایان داشتند، جبهه پایداری که به نسبت جبهه اول صداقت بیشتری داشتند و فراکسیون اصولگرایان مستقل که دم از وحدت میان اصولگرایان میزنند، تشکیل میدهند.
نماینده تهران با بیان اینکه وحدت همواره باید حاکی از واقعیت خارجی باشد، اظهار داشت: وحدت مصنوعی و فرمایشی پایدار نیست و آنچه که واقعیت را تشکیل میدهد، این است که درون اصولگرایان سه بینش متمایز سیاسی و اجتماعی وجود دارد که طبعا در رفتار آنها مؤثر است.
مطهری در ادامه نیز مواضع خود در دوران فتنه را ناشی از اصولگرایی دانسته و افزود: در واقع اصولگرایان یک جبهه را تشکیل میدهند و نمیتوانند آن را به یک حزب تنزل دهند، چگونه میتوان گروهی را که اصولگرایی را تا مرز تملق و چاپلوسی پایین آوردهاند و هرگونه انتقاد از حکومت و دفاع از حقوق مردم را ضدیت با نظام تلقی میکنند با گروهی که حق دفاع از حقوق زندانیان سیاسی را وظیفه خود و ناشی از اصولگرایی میدانند، یکی دانست.
وی با اشاره به مسئله انتخاب ریاست مجلس نهم تصریح کرد: امروزه تکاپوی زیادی برای این مسئله در جریان است ولی اولا به طور کلی عوامل خارج از مجلس نباید در این موضوع دخالت داشته باشد ثانیا به منتخبان مجلس نهم پیشنهاد دارم به کسی رأی بدهند که اقتدار مجلس را مظهر اراده مردم بداند و در فلسفه اصلی وجود مجلس که همانا جلوگیری از سرکشی دولتهاست، اعتقاد داشته باشد. وی در شرایطی که پیش از این به ناحق مدعی شده بود مجلس به شعبهای از بیت رهبری مبدل شده است، در سخنانی جالب توجه گفت: مجلس را سپر ولی فقیه کند نه ولی فقیه را سپر مجلس!
نماینده تهران با اشاره به مسئله بحرین خاطرنشان کرد: به عربستان هشدار میدهیم که اشتباه صدام را تکرار نکند، درباره آینده حکومت بحرین مردم این کشور باید تصمیم بگیرند نه هیچ عامل خارجی دیگر.
مطهری در پایان با اشاره به موضوع نام خلیج فارس گفت: دفاع از خلیج فارس ناشی از وجود اسناد تاریخی است نه تعصبات نژادی که عربها در این ارتباط ید طولانی نیز دارند، و آنچه که ما به آن معتقدیم صرفا اسناد مسلم و موثق تاریخی ثبت شده است که باید ملاک واقع شود.
رسایی: آقای مطهری اگر در لیست بودید باز هم به سپاه حمله می کردید؟
در واکنش به سخنان مطهری، حمید رسایی نماینده مردم تهران، در تذکری به هیات رئیسه مجلس نسبت به سکوت هیات رئیسه در قبال سخنان خارج از عرف مطهری و حمله وی به سپاه پاسداران، انتقاد کرد.
وی گفت: تذکر من دفاع از یکی از نهادهای موثر و قانونی نظام جمهوری اسلامی است که حق زیادی بر گردن همه دارد و امام (ره) درباره این نهاد فرمودند که اگر سپاه نبود کشور هم نبود.
رسایی ادامه داد: چه در دوره جنگ سخت و چه در دوره جنگ نرم شاهد بودیم که سپاه پاسداران یکی از مهمترین وظایفش را دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی دانسته است. متاسفانه برخی دوستان از جمله آقای مطهری در نطقش مجددا اتهامی را متوجه این نهاد کردند. قبل از این هم در مسئله وزیر نفت فعلی مجددا ایشان چنین اتهامی را متوجه سپاه کردند که سپاه قصد به دست گرفتن تمام قدرت های این کشور را دارد.
عضو جبهه پایداری خاطر نشان کرد: البته رئیس مجلس در آن روز جواب خیلی محکمی به این موضوع دادند. جا داشت امروز حضرتعالی (خطاب به صدر که ریاست جلسه را بر عهده داشت) تذکری به ناطق می دادید. این تریبون جایگاهی نیست که هر کس هر چیزی که دلش بخواست بگوید و این تریبون بشود یک وسیله برای رسانه های بیگانه که نهادهای مقدس را متهم کنند.
وی گفت: اینکه سپاه پاسداران در انتخابات دخالت کرده، اتهامی بود که یک بار دیگر در نطق دیگری در مرحله اول انتخابات مطرح شد و این بار دوم بود و این درست نیست. در تمام دوران اینچنین اتهاماتی را متوجه سپاه پاسداران، شورای نگهبان و موارد مختلف از سوی رسانه های مختلف داشته ایم اما نباید این اتهامات از پشت این تریبون که حاصل خون شهداست متوجه نهادهای مقدس شود. اگر هم در گوشه و کناری کسی اقدامی کرده این مربوط به کل سپاه پاسداران نمی شود.
رسایی ادامه داد: در دوره مجلس هشتم هم این شائبه درباره لیست اصولگرایان در تهران وجود داشت که لیست جبهه متحد اصولگرایان مورد حمایت سپاه بوده است. از آقای مطهری می پرسم که چرا آن روز آقای مطهری به این حرف ها اعتراض نکرد. آیا چون ایشان در لیستی نبوده باید حرفی که رسانه های بیگانه می زنند در این تریبون بزنند . تازه کسانی پشت برخی از این لیست ها بودند که سعی می کردند آن لیست ها را به اسم سپاه معرفی کنند که اولا ولخرجی های زیادی از بیت المال در انتخابات تهران داشتند و هیچ کدام از کاندیداهای منتخبشان وارد مجلس نشد و امروز سایتهایشان ساپورت کننده اصلی برخی از افرادی هستند که امروز سپاه را متهم می کنند.
صدر نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بعد از باهنر عهده دار بود خطاب به رسایی گفت: نطق میان دستور نمایندگان جای تذکر ندارد اما از اینکه شما از سپاه دفاع کردید متشکرم.